vrijdag 5th januari 2018

Update: Lek in processoren Intel

22.30 uur: De patches van de onderliggende infrastructuur van onze shared hostingservers zijn inmiddels succesvol afgerond. De komende dagen volgen nog aanvullende updates waarover we je informeren.

21.15 uur: Het patchen van de shared hostingservers vordert gestaag. Het kan tijdens de werkzaamheden nog steeds voorkomen dat je websites, e-mail en eventuele andere diensten een korte tijd onbereikbaar zijn. We houden je uiteraard op de hoogte.

19.15 uur: We zijn enkele momenten geleden gestart met het patchen van de shared hostingservers. Het kan daardoor zijn dat je websites, e-mail en eventuele andere diensten een korte tijd onbereikbaar zijn. We houden je op de hoogte van de voortgang.

16.45 uur: De werkzaamheden voor onze VPS-omgeving zijn afgerond. Zodra er dit weekend nieuwe patches beschikbaar komen, zullen we deze direct toepassen. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden, kan het zijn dat je diensten zoals je website en e-mail korte tijd onbereikbaar zijn. Na de werkzaamheden werken je diensten weer zoals je gewend bent.

13.59 uur: De werkzaamheden vorderen gestaag. We zijn verschillende patches aan het toepassen en we liggen op schema.

09.59 uur: De patches en updates van onze leveranciers komen langzaamaan binnen. We gaan vandaag verder met het toepassen van deze patches. Op dit moment zijn we onze VPS-omgeving aan het updaten. Dit betekent dat je Managed en Unmanaged VPS tijdens het onderhoud ongeveer een half uur onbereikbaar kan zijn. Onze excuses voor het ongemak.

De rest van de dag zullen naar verwachting meerdere patches worden toegepast, waardoor je diensten eventueel kort onbereikbaar kunnen zijn. Alvast onze excuses voor het ongemak.