Alle systemen zijn operationeel
Vindt er een storing plaats waarbij meerdere accounts tijdelijk niet beschikbaar zijn, dan lees je dat hier. Yourhosting hanteert een onderhoudsvenster van 00.00 tot 07.00 uur. Tijdens het onderhoudsvenster kunnen we onaangekondigd regulier onderhoud plegen. Je account blijft doorgaans online, maar soms kan het voorkomen dat deze tijdens het onderhoud tijdelijk niet beschikbaar is.

Yourhosting

Operationeel

Alphamega

Operationeel

Argeweb

Operationeel

De Heeg

Operationeel

RealHosting

Operationeel

SoHosted

Operationeel

Vevida

Operationeel

VIP Internet

Operationeel

External Services

MS Office365

Scheduled Maintenance

Schedule

December 14, 2022 09:00 - December 15, 2022 02:00 CET
December 14, 2022 08:00 - December 15, 2022 01:00 UTC

Components

Argeweb

Locations

Unmanaged VPS

Description

Ons VPS platform zal voorzien worden van de laatste updates en patching. Er zal naar verwachting geen downtime optreden.

Schedule

December 14, 2022 18:00 - 23:59 CET
December 14, 2022 17:00 - 22:59 UTC

Components

Argeweb

Locations

Hosted Exchange 2013

Description

Ons Exchange 2013 platform zal voorzien worden van de laatste updates en patching. Indien nodig kan het platform herstart worden.

Schedule

December 14, 2022 18:00 - 23:59 CET
December 14, 2022 17:00 - 22:59 UTC

Components

Argeweb

Locations

Windows Hosting

Description

Ons Windows Webhosting platform zal voorzien worden van de laatste updates en patching. Indien nodig kan het platform herstart worden.

3

Upcoming Maintenances

8

Incidents Last 30 Days

6

Maintenances Last 30 Days

History (Last 7 days)

Description

Er zal op ons e-mailhostingplatform onderhoud gepleegd worden waarbij updates doorgevoerd worden. Er worden hierbij geen onderbrekingen verwacht.


Components

Argeweb


Locations

E-mail Hosting


Schedule

November 29, 2022 20:00 - November 29, 2022 23:00 CET
November 29, 2022 19:00 - November 29, 2022 22:00 UTC



November 29, 2022 23:00 CET
November 29, 2022 22:00 UTC
[Update] Onderhoud op e-mailhosting is beëindigt.

November 29, 2022 20:00 CET
November 29, 2022 19:00 UTC
[Update] Onderhoud op e-mailhosting is gestart.

Description

Er zal op ons e-mailhostingplatform onderhoud gepleegd worden waarbij updates doorgevoerd worden. Er worden hierbij geen onderbrekingen verwacht.


Components

Argeweb


Locations

E-mail Hosting


Schedule

November 28, 2022 20:00 - November 28, 2022 23:00 CET
November 28, 2022 19:00 - November 28, 2022 22:00 UTC



November 28, 2022 23:00 CET
November 28, 2022 22:00 UTC
[Update] Onderhoud op e-mailhosting is beëindigt.

November 28, 2022 20:00 CET
November 28, 2022 19:00 UTC
[Update] Onderhoud op e-mailhosting is gestart.
YourhostingGedeeltelijke storing

Incident Status

Gedeeltelijke storing


Components

Yourhosting


Locations

Managed VPS, Unmanaged VPS




November 25, 2022 12:46 CET
November 25, 2022 11:46 UTC
[Resolved] De storing is opgelost sinds 9:30.

November 25, 2022 10:16 CET
November 25, 2022 09:16 UTC
[Monitoring] Sinds 9:30 zien we geen issues meer, de situatie wordt in de gaten gehouden.

November 25, 2022 09:49 CET
November 25, 2022 08:49 UTC
[Investigating] Ons VPS platform is momenteel mindergoed bereikbaar door een netwerkstoring. De oorzaak is in onderzoek en er wordt gewerkt aan een oplossing.

Incident Status

Gedeeltelijke storing


Components

Argeweb


Locations

Linux Webhosting




November 25, 2022 11:01 CET
November 25, 2022 10:01 UTC
[Resolved] De storing is verholpen, en de websites op deze server zijn weer toegankelijk.

November 25, 2022 10:46 CET
November 25, 2022 09:46 UTC
[Investigating] Wij hebben opgemerkt dat er een gedeeltelijke verstoring is op één van onze webservers en momenteel zijn wij dit met onze leverancier verder aan het onderzoeken.

Incident Status

Gedeeltelijke storing


Components

Yourhosting


Locations

Managed VPS, Unmanaged VPS




November 25, 2022 08:34 CET
November 25, 2022 07:34 UTC
[Resolved] De netwerk storing is rond 4:00 opgelost. Excuses voor de onderbreking.

November 25, 2022 02:02 CET
November 25, 2022 01:02 UTC
[Identified] Ons VPS platform is momenteel mindergoed bereikbaar door een netwerkstoring. De oorzaak is bekend en er wordt gewerkt aan een oplossing.
Onderhoud e-mailhostingGepland onderhoud

Description

Er zal op ons e-mailhostingplatform onderhoud gepleegd worden waarbij updates doorgevoerd worden. Er worden hierbij geen onderbrekingen verwacht.


Components

Argeweb


Locations

E-mail Hosting


Schedule

November 24, 2022 20:00 - November 24, 2022 23:00 CET
November 24, 2022 19:00 - November 24, 2022 22:00 UTC



November 24, 2022 23:00 CET
November 24, 2022 22:00 UTC
[Update] Onderhoud op e-mailhosting is beëindigt.

November 24, 2022 20:00 CET
November 24, 2022 19:00 UTC
[Update] Onderhoud op e-mailhosting is gestart.