Alle systemen zijn operationeel

Over deze website

Vindt er een storing plaats waarbij meerdere accounts tijdelijk niet beschikbaar zijn, dan lees je dat hier. Yourhosting hanteert een onderhoudsvenster van 00.00 tot 07.00 uur. Tijdens het onderhoudsvenster kunnen we onaangekondigd regulier onderhoud plegen. Je account blijft doorgaans online, maar soms kan het voorkomen dat deze tijdens het onderhoud tijdelijk niet beschikbaar is.

Oude incidenten

donderdag 20th februari 2020

Geen incidenten gemeld

woensdag 19th februari 2020

Hostingmanager moeilijk bereikbaar

Het is druk op de Hostingmanager, daarom kan deze moeilijk bereikbaar zijn. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen!

Update 15.05 uur: De problemen met de Hostingmanager zijn voorbij.

Actie vereist: Reset je e-mail wachtwoord!

Kan je niet bij je e-mail berichten? Wij hebben het wachtwoord van je e-mailadres gereset. Dit in verband met een mogelijk datalek. Om weer toegang te krijgen tot je e-mail account is het belangrijk dat je een nieuw wachtwoord instelt. Ga hiervoor naar Mijn Account.

Mijn Account: https://mijn.yourhosting.nl/ Meer over het mogelijke datalek: info.yourhosting.nl/instructies-klanten

Update: inmiddels hebben onze klanten al 25.000 mailboxen van een nieuw wachtwoord voorzien. Een deel is van deze klanten is door ons geholpen. We zijn nog druk bezig om iedereen die nog vragen heeft zo snel mogelijk te helpen. We hebben op dit moment 1457 verzoeken om te helpen bij het instellen van een nieuw wachtwoord. We zijn met man en macht bezig om alle vragen die vandaag gesteld zijn uiterlijk morgenavond beantwoord te hebben.

dinsdag 18th februari 2020

Geen incidenten gemeld

maandag 17th februari 2020

Geen incidenten gemeld

zondag 16th februari 2020

Geen incidenten gemeld

zaterdag 15th februari 2020

Geen incidenten gemeld

vrijdag 14th februari 2020

E-mail Bij aanmaak van nieuwe e-mailadressen kan het zijn dat deze het nog niet goed doen.

Bij de aanmaak van nieuwe e-mailadressen kan het zijn dat deze het nog niet goed doen. We hebben dit in onderzoek bij onze leverancier en verwachten dat dit spoedig is opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

13:15 de storing is verholpen