Alle systemen zijn operationeel

Over deze website

Vindt er een storing plaats waarbij meerdere accounts tijdelijk niet beschikbaar zijn, dan lees je dat hier. Yourhosting hanteert een onderhoudsvenster van 00.00 tot 07.00 uur. Tijdens het onderhoudsvenster kunnen we onaangekondigd regulier onderhoud plegen. Je account blijft doorgaans online, maar soms kan het voorkomen dat deze tijdens het onderhoud tijdelijk niet beschikbaar is.

Oude incidenten

zondag 2nd februari 2020

Geen incidenten gemeld

zaterdag 1st februari 2020

Geen incidenten gemeld

vrijdag 31st januari 2020

Geen incidenten gemeld

donderdag 30th januari 2020

Gepland onderhoud Hostingmanager, gepland 6 maanden geleden

Donderdag 30 Januari vindt er van 07.00 tot 10.00 uur onderhoud plaats aan een aantal systemen. De Hostingmanager is tijdens het onderhoud niet beschikbaar. Na het onderhoud werken je diensten weer zoals je gewend bent.

Door hoge load op ons shared hosting platform kan het zijn dat je website en/of mail op sommige momenten niet bereikbaar is.

Door hoge load op ons shared hosting platform kan het zijn dat je website en/of mail op sommige momenten niet bereikbaar is. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Hostingmanager tijdelijk niet bereikbaar (dit geldt niet voor Plesk Hostingmanager)

De 'oude' Hostingmanager is tijdelijk niet bereikbaar. De Plesk Hostingmanager is verder wel bereikbaar. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

woensdag 29th januari 2020

Geen incidenten gemeld

dinsdag 28th januari 2020

Geen incidenten gemeld

maandag 27th januari 2020

Gepland Netwerkonderhoud, gepland 6 maanden geleden

Maandag 27-1-2020 van 23:00 tot 00:00 voeren wij onderhoud uit aan ons Netwerk. Tijdens het onderhoud kan het zijn dat je diensten zoals je website(s) en e-mail korte tijd onbereikbaar zijn. Na het onderhoud werken je diensten weer zoals je gewend bent.