Alle systemen zijn operationeel

Over deze website

Vindt er een storing plaats waarbij meerdere accounts tijdelijk niet beschikbaar zijn, dan lees je dat hier. Yourhosting hanteert een onderhoudsvenster van 00.00 tot 07.00 uur. Tijdens het onderhoudsvenster kunnen we onaangekondigd regulier onderhoud plegen. Je account blijft doorgaans online, maar soms kan het voorkomen dat deze tijdens het onderhoud tijdelijk niet beschikbaar is.

Oude incidenten

zaterdag 9th maart 2019

Geen incidenten gemeld

vrijdag 8th maart 2019

E-mail versturen vanuit het buitenland

Door een aanval is het op dit moment niet mogelijk e-mail te versturen vanuit het buitenland. Wil je e-mail versturen vanuit het buitenland? Gebruik dan de webmail. We werken hard aan een oplossing, we verwachten dat mailen vanaf het buitenland begin volgende week weer mogelijk is.

E-mailen is wél mogelijk vanuit België, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Luxemburg en de Verenigde Staten.

Update 12-3: Je kunt weer e-mail versturen vanuit het buitenland.

donderdag 7th maart 2019

Geen incidenten gemeld

woensdag 6th maart 2019

MijnWebsite Editor van MijnWebsite werkt tijdelijk niet. Websites wel bereikbaar. Hierdoor kan je ook niet inloggen met je domeinnaam op Webmail.

De editor van MijnWebsite werkt op dit moment niet. De websites zijn wel zichtbaar en bereikbaar, alleen kun je tijdelijk niks wijzigen. Hierdoor kun je ook niet inloggen op je Webmail met je domeinnaam. Log in met je serveradres om in de Webmail te komen.

11.17 uur. Inmiddels werkt alles weer naar behoren.

dinsdag 5th maart 2019

Geen incidenten gemeld

maandag 4th maart 2019

Spamrun op Starthosting-servers.

Afgelopen weekend is er een spamrun gestart vanaf Starthosting-servers. Door deze spamrun hebben de servers een slechtere reputatie gekregen en kunnen e-mailberichten worden gemarkeerd als spamberichten. Dit betekent dat niet alle verzonden en doorgestuurde berichten aankomen in de inbox van de gewenste ontvanger.

We werken op dit moment aan een oplossing. Heb je zojuist een bericht verzonden dat niet aangekomen is, probeer dit bericht dan opnieuw te versturen wanneer de storing is opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

12:03: de problemen zijn opgelost en je kunt weer e-mails versturen.

zondag 3rd maart 2019

Geen incidenten gemeld