Alle systemen zijn operationeel

Over deze website

Vindt er een storing plaats waarbij meerdere accounts tijdelijk niet beschikbaar zijn, dan lees je dat hier. Yourhosting hanteert een onderhoudsvenster van 00.00 tot 07.00 uur. Tijdens het onderhoudsvenster kunnen we onaangekondigd regulier onderhoud plegen. Je account blijft doorgaans online, maar soms kan het voorkomen dat deze tijdens het onderhoud tijdelijk niet beschikbaar is.

Oude incidenten

dinsdag 5th februari 2019

E-mail Ervaar je problemen met het ophalen van je e-mail?

We ontvangen veel berichten over problemen met het ophalen van de e-mail. Bij het vernieuwen van de aanmeldprocedure voor de e-mail lijken niet alle gebruikers meer een goede verbinding met onze servers te kunnen maken. Het e-mailprogramma geeft aan dat er geen verbinding met de server gemaakt kan worden, of vraagt om je wachtwoord nog een keer in te voeren. Krijg jij ook zo'n melding te zien, stel dan een nieuw e-mailwachtwoord in.

Je past je e-mailwachtwoord aan door in te loggen op 'Mijn Account'. Ga vervolgens naar de Hostingmanager. Klik op het menu-item 'E-mailwachtwoorden', kies je gebruikersnaam en stel een nieuw wachtwoord in. Gebruik dit nieuwe wachtwoord hierna om in te loggen in je e-mailprogramma of in de webmail.

Werkt je e-mail hierna nog niet, neem dan contact met ons op via Chat.

maandag 4th februari 2019

Geen incidenten gemeld

zondag 3rd februari 2019

Geen incidenten gemeld

zaterdag 2nd februari 2019

Geen incidenten gemeld

vrijdag 1st februari 2019

Geen incidenten gemeld

donderdag 31st januari 2019

Geen incidenten gemeld

woensdag 30th januari 2019

Mijn Account is tijdelijk niet bereikbaar

Mijn Account is weer bereikbaar.

Op dit moment is Mijn Account niet bereikbaar door een verstoring. Wij werken aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.