Alle systemen zijn operationeel

Over deze website

Vindt er een storing plaats waarbij meerdere accounts tijdelijk niet beschikbaar zijn, dan lees je dat hier. Yourhosting hanteert een onderhoudsvenster van 00.00 tot 07.00 uur. Tijdens het onderhoudsvenster kunnen we onaangekondigd regulier onderhoud plegen. Je account blijft doorgaans online, maar soms kan het voorkomen dat deze tijdens het onderhoud tijdelijk niet beschikbaar is.

Oude incidenten

dinsdag 19th februari 2019

Geen incidenten gemeld

maandag 18th februari 2019

E-mail Inloggen op Webmail werkt niet met afkorting van de server.

Op dit moment kun je niet met de afkorting van je serveradres inloggen op Webmail. Gebruik je bijvoorbeeld serverXX om in te loggen (XX staat voor je servernummer) dan werkt dit dus niet. Gebruik dan serverXX.firsfind.nl (XX staat voor je servernummer) of mail.jedomeinaam.nl om in te loggen. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

19-2 10:10: Het probleem is opgelost.

zondag 17th februari 2019

Geen incidenten gemeld

zaterdag 16th februari 2019

Geen incidenten gemeld

vrijdag 15th februari 2019

Geen incidenten gemeld

donderdag 14th februari 2019

E-mails naar Yourhosting komen niet aan

Op dit moment ontvangen wij geen e-mails die gestuurd worden naar onze mailadressen (administratie@yourhosting, sales@yourhosting.nl, helpdesk@yourhosting.nl, microsoft@yourhosting.nl).Wij werken hard aan een oplossing.

18:58: Het probleem is opgelost, je kunt ons weer direct e-mailen.

Verzenden naar Google e-mailadressen zorgt voor foutmeldingen.

Op dit moment zijn er uitdagingen met het verzenden naar Google e-mailadressen. Dit heeft te maken met de nieuwe richtlijnen die Google hanteert voor het ontvangen van e-mail van externe e-mailadressen. Wij zijn bezig met het inventariseren hiervan en doen ons uiterste best dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

woensdag 13th februari 2019

Geen incidenten gemeld