Active Incident
Vindt er een storing plaats waarbij meerdere accounts tijdelijk niet beschikbaar zijn, dan lees je dat hier. Yourhosting hanteert een onderhoudsvenster van 00.00 tot 07.00 uur. Tijdens het onderhoudsvenster kunnen we onaangekondigd regulier onderhoud plegen. Je account blijft doorgaans online, maar soms kan het voorkomen dat deze tijdens het onderhoud tijdelijk niet beschikbaar is.

Incident Status

Prestatieproblemen

Components

Yourhosting

Locations

Webmail



February 2, 2023 18:00 CET
February 2, 2023 17:00 UTC
[Identified] Het antivirusprogramma AVG geeft een onterechte phising melding wanneer de website webmail.yourhosting.nl bezocht wordt. Voor de zekerheid hebben we onze webmail omgeving compleet doorgenomen. Hieruit blijkt dat er geen malafide verwijzingen aanwezig zijn of zijn geweest. We hebben AVG verzocht de melding te verwijderen. U kunt veilig gebruik maken van onze Webmail, via https://webmail.yourhosting.nl

Yourhosting

Prestatieproblemen

Alphamega

Operationeel

Argeweb

Operationeel

De Heeg

Operationeel

RealHosting

Operationeel

SoHosted

Operationeel

Vevida

Operationeel

VIP Internet

Operationeel

External Services

MS Office365

Scheduled Maintenance

Schedule

February 6, 2023 09:00 - 11:00 CET
February 6, 2023 08:00 - 10:00 UTC

Components

Argeweb

Locations

Linux Webhosting, Windows Hosting

Description

Er zal op ons webhostingplatform onderhoud gepleegd worden. Er worden hierbij geen onderbrekingen verwacht.

1

Upcoming Maintenances

12

Incidents Last 30 Days

10

Maintenances Last 30 Days

History (Last 7 days)

Incident Status

Grote Storing


Components

Argeweb


Locations

Telefonisch contact




February 3, 2023 13:04 CET
February 3, 2023 12:04 UTC
[Resolved] Het probleem is verholpen en we zijn weer telefonisch bereikbaar.

February 3, 2023 09:07 CET
February 3, 2023 08:07 UTC
[Monitoring] Door een storing bij een externe leverancier zijn wij niet telefonisch bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Description

Er zal op ons webhostingplatform onderhoud gepleegd worden. Er worden hierbij geen onderbrekingen verwacht.


Components

Argeweb


Locations

Linux Webhosting, Windows Hosting


Schedule

February 3, 2023 09:00 - February 3, 2023 11:00 CET
February 3, 2023 08:00 - February 3, 2023 10:00 UTC



February 3, 2023 11:00 CET
February 3, 2023 10:00 UTC
[Update] Onderhoud op webhosting is beëindigt.

February 3, 2023 09:00 CET
February 3, 2023 08:00 UTC
[Update] Onderhoud op webhosting is gestart.

Description

Er zal op ons webhostingplatform onderhoud gepleegd worden. Hierbij kan tijdelijk downtime of een mindere performance ondervonden worden voor uw website.


Components

Argeweb


Locations

Linux Webhosting


Schedule

February 2, 2023 23:55 - February 3, 2023 02:00 CET
February 2, 2023 22:55 - February 3, 2023 01:00 UTC



February 3, 2023 02:00 CET
February 3, 2023 01:00 UTC
[Update] Onderhoud op webhosting is beëindigt.

February 2, 2023 23:55 CET
February 2, 2023 22:55 UTC
[Update] Onderhoud op webhosting is gestart.

Incident Status

Gedeeltelijke storing


Components

Argeweb


Locations

Unmanaged VPS




February 2, 2023 22:46 CET
February 2, 2023 21:46 UTC
[Resolved] De oorzaak is achterhaald, en het probleem is opgelost.

February 2, 2023 15:11 CET
February 2, 2023 14:11 UTC
[Investigating] Er is geconstateerd dat er terugkerende problemen zijn op ons VPS platform, waarbij een klein deel van ons VPS platform een haperende netwerkverbinding heeft.

Incident Status

Prestatieproblemen


Components

Argeweb


Locations

E-mail Hosting




February 2, 2023 22:46 CET
February 2, 2023 21:46 UTC
[Resolved] De oorzaak is achterhaald, en het probleem is opgelost. Dubbele e-mails dienen handmatig verwijderd te worden.

February 2, 2023 15:15 CET
February 2, 2023 14:15 UTC
[Investigating] Er is opgemerkt dat er bij het gebruik van POP3 kan voorkomen dat e-mails dubbel binnenkomen.

Description

Er zal op ons webhostingplatform onderhoud gepleegd worden. Er worden hierbij geen onderbrekingen verwacht.


Components

Argeweb


Locations

Linux Webhosting, Windows Hosting


Schedule

February 2, 2023 09:00 - February 2, 2023 11:00 CET
February 2, 2023 08:00 - February 2, 2023 10:00 UTC



February 2, 2023 11:00 CET
February 2, 2023 10:00 UTC
[Update] Onderhoud op webhosting is beëindigt.

February 2, 2023 09:00 CET
February 2, 2023 08:00 UTC
[Update] Onderhoud op webhosting is gestart.

Description

Er zal op ons webhostingplatform onderhoud gepleegd worden. Er worden hierbij geen onderbrekingen verwacht.


Components

Argeweb


Locations

Linux Webhosting, Windows Hosting


Schedule

February 1, 2023 09:00 - February 1, 2023 11:00 CET
February 1, 2023 08:00 - February 1, 2023 10:00 UTC



February 1, 2023 11:00 CET
February 1, 2023 10:00 UTC
[Update] Onderhoud op webhosting is beëindigt.

February 1, 2023 09:00 CET
February 1, 2023 08:00 UTC
[Update] Onderhoud op webhosting is gestart.

Description

Er zal op ons e-mailhostingplatform onderhoud gepleegd worden. Er worden hierbij geen onderbrekingen verwacht.


Components

Argeweb


Locations

E-mail Hosting, Hosted Exchange 2013


Schedule

February 1, 2023 09:00 - February 1, 2023 11:00 CET
February 1, 2023 08:00 - February 1, 2023 10:00 UTC



February 1, 2023 11:00 CET
February 1, 2023 10:00 UTC
[Update] Onderhoud op e-mailhosting is beëindigt.

February 1, 2023 09:00 CET
February 1, 2023 08:00 UTC
[Update] Onderhoud op e-mailhosting is gestart.

Description

Er zal op ons webhostingplatform onderhoud gepleegd worden. Er worden hierbij geen onderbrekingen verwacht.


Components

Argeweb


Locations

Linux Webhosting, Windows Hosting


Schedule

January 30, 2023 09:00 - January 30, 2023 11:00 CET
January 30, 2023 08:00 - January 30, 2023 10:00 UTC



January 30, 2023 11:00 CET
January 30, 2023 10:00 UTC
[Update] Onderhoud op webhosting is beëindigt.

January 30, 2023 09:00 CET
January 30, 2023 08:00 UTC
[Update] Onderhoud op webhosting is gestart.

Incident Status

Operationeel


Components

Yourhosting


Locations

Shared hostingplatform, Managed VPS




January 27, 2023 20:24 CET
January 27, 2023 19:24 UTC
[Resolved] Geen verdere problemen meer gemerkt, storing is voorbij.

January 27, 2023 19:23 CET
January 27, 2023 18:23 UTC
[Monitoring] Het lijkt er op dat de storing verholpen is. We blijven de situatie monitoren.

January 27, 2023 18:15 CET
January 27, 2023 17:15 UTC
[Monitoring] Een deel van de servers werkt weer. Helaas hebben we te maken met een externe leverancier. We moeten op hun expertise wachten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

January 27, 2023 17:58 CET
January 27, 2023 16:58 UTC
[Monitoring] Een deel van het netwerk is weer bereikbaar. We monitoren de voortgang.

January 27, 2023 17:38 CET
January 27, 2023 16:38 UTC
[Monitoring] Relevante informatie kan gevonden worden op https://status.cyso.com/

January 27, 2023 17:26 CET
January 27, 2023 16:26 UTC
[Identified] De engineers weten wat er aan de hand is maar de oplossing blijkt lastig. Uiteraard gaan we het oplossen maar de doorlooptijd is langer dan verwacht. Extra engineers zijn opgetrommeld. Het spijt ons dat het langer duurt!

January 27, 2023 16:27 CET
January 27, 2023 15:27 UTC
[Identified] Door een netwerkstoring bij een externe leverancier is ons Windows platform minder bereikbaar. We monitoren de situatie en werken aan een oplossing in samenspraak met de leverancier. Onze excuses voor het ongemak.